Bejelentés


Prowler honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mivel átcsörömpölt a BAT-M -em egy másik telephelyre, azóta tervezgetem az utód megépítését, ami tulajdonképpen az előd, vagyis a BAT.

Alváz és kerekek

A régi projektből maradtak műgyanta láncmeghajtó ,feszítő és futókerekek, fülke -elemek. Farkas Tibi barátomtól meg kaptam hozzá lánctalpat. Ez Italeri, vagy Esci gyártmány. A tehetősebbek vegyenek szemenkéntit... A fent említett darabokat sorjáztam, összeragasztottam.

 

A fülke elemei

-t hosszában elvágtam és betoldottam 16 mm -t, majd pillanatragasztóval rögzítettem a darabokat. Az alváz elemeit 1-es és 2-es sztirol lapokból vágtam ki. Bejelöltem és kifúrtam a Z-tengelyek helyeit.

"Mániám" az

ajtók

ablakainak leeresztése félig, vagy teljesen, hiszen a V12 motor nagyon fűt alulról. Szerencsére az ajtók külön elemek és az ablakkeretek belső felét szépen el lehet vékonyítani. Most is így tettem. A bal oldali ablak lesz teljesen leengedve. Az elvékonyított ablakkeret belsejére húzott szálból merevítőt ragasztottam. majd erre megy a "belső keret". A kettő közé meg a méretre vágott átlátszó műanyag lap.

Közben készül a fülke belső berendezése,

a műszerfal

egy íves átlátszó sztirol csomagolóanyagból készült, a kapaszkodók hajlított rézhuzal darabok.

a sebességváltó és a botkormányok

vékony sztirol lapból vágott csíkok és húzott szálakból álltak össze.

 

 

 

 

 

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!