Bejelentés


Prowler honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A munkám és a sors egy rövid időre összehozott a világszínvonalú Holmatro műszaki mentő eszközökkel és egy Gaz-66-al

 

 

1:35 Revell Gaz-66 03051

Az előzmények ismeretében nem meglepő, hogy a polcomon akartam látni ezt a makettet. Igaz, kicsit átalakítva, hiszen a mi gépünk eredetileg egy rádiós-kocsi volt.

A rajz alapján összeállítottam, festettem az alvázat, motort, kipufogót, felfüggesztést. A fülke 2 ülését egy kicsit feljavítottam.Vastagabb húzott szálból elkészítettem a csővázat, amire ráragasztottam az ülőlapot és a háttámlát. Ezután összeállítottam a fülkét.

A plató alkatrészeiból csak az alját használtam fel. A rajta levő bordákat lecsiszoltam és a felületet vékonyan átvontam mestertapapasszal. Több napi száradás után simára csiszoltam. A hátsó sárvédőket kipótoltam sztirol lapokból és készítettem eléjük 3-3 tárolórekeszt. Az első kerekeket szerettem volna "kikanyarítani", így ezeket a kerékagyakat kicsit átalakítottam. Meleghúzással csináltam két fél gömböt, amit összehoztam egy műanyagkarikával kipótolt kerékaggyal. Az első híd eredeti tengelyének ebbe a félgömbbe készítettem furatot. A kerékagyakon húzott szálból imitáltam a keréknyomás-szabályzó levegőcsöveit. Az első kerékagyakra csúszásgátló peremet ragasztottam "kicsipkézett" tejfölöspohár-csíkokból. A pótkerék felnijének közepét kiszélesítettem.

A mi kocsinkon nem volt csörlő, ezért az első lökhárító nyílását eltömítettem. A trepni-lemezt gyógyszeres >>>>>>> széléből levágott csíkokból ragasztottam fel. A rádiós bódét 1mm-es sztirol lapokból állítottam össze. Folyt köv...


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!